Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Op zoek naar een goedkope koelkast, maar met welke inhoud?

Een keuze maken wat betreft de best bij jou passende goedkope koelkast is zo eenvoudig nog niet. Koelkasten kun je vergelijken op tal van eigenschappen. Ook de inhoud ervan weegt zwaar mee. Wat de inhoud van een goedkope koelkast zou moeten zijn, is van diverse factoren afhankelijk. Hoe groot is je huishouden bijvoorbeeld? Doe je dagelijks boodschappen of sla je één keer per week een voorraad in? En op hoeveel dagen kook je niet, maar laat je een maaltijd aan huis bezorgen?

Tafelmodellen en minikoelkasten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die je hebt op het gebied van een goedkope koelkast? Bezoek dan zeker eens Eldi, waar deze essentiële keukenapparaten in allerlei verschillende soorten verkrijgbaar zijn. Zoek je naar een goedkope koelkast van beperkt formaat? Dan is een tafelmodel wellicht genoeg voor je. Deze is nooit hoger dan 100 centimeter en heeft een inhoud van maximaal 80 liter. Een minikoelkast is nog wat kleiner en biedt je een inhoud van tussen de 40 en 50 liter.

De iets grotere exemplaren

Je kunt ervan uitgaan dat een goedkope koelkast met een inhoud van 50 liter noodzakelijk is voor één persoon. Bestaat jouw huishouden uit twee personen, of ben je alleen en doe je je boodschappen één keer per week? Kies dan niet voor een tafel- of minimodel, maar voor een goedkope koelkast met een inhoud van 100 tot 150 liter. Dit is vaak een eendeurskoelkast of een bescheiden koel-vriescombinatie. Een enkel tafelmodel weet je ook meer dan 100 liter te bieden.

Een goedkope koelkast voor een huishouden van minimaal drie personen

Voor drie of meer personen ga je op zoek naar een goedkope koelkast met een inhoud van minstens 150 liter. Een vriesgedeelte in de koelkast is vooral handig wanneer je beperkt de ruimte hebt. Ook is het goedkoper dan het aanschaffen van twee losse apparaten. Is het bevroren bewaren van producten belangrijk voor je en doe je dit veelvuldig? Kies dan voor een losse vriezer.