Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Praktische tips over hoe je genoeg water kunt drinken

Een volwassene moet minstens anderhalf tot twee liter water per dag drinken! Maar lukt je dat wel? Vraag je eerst af wat de reden zou kunnen zijn dat je dit doel niet haalt. Is het door tijdgebrek of omdat je gewoon vergeet te drinken? Een beetje motivatie om dit te veranderen kan geen kwaad. In deze blog vertellen. 

Waarom is drinken belangrijk?

Laten we eerst verduidelijken waarom het zo belangrijk is om voldoende te drinken. Naast het lessen van je dorst, is het veel gezonder om gehydrateerd te blijven. Want als je uitgedroogd raakt, kan dat nare gevolgen hebben. Bepaalde soorten drinken kun je maar beter niet of niet te veel drinken. Zoete dranken, koffie of alcohol kun je het beste niet teveel drinken. Als we het over gezonde drankjes hebben, bedoelen we water, thee of melk. Natuurlijk zal niemand het je kwalijk nemen als je af en toe een glaasje cola of sap drinkt, maar voor alles geldt dat je er met mate van moet genieten.

Drinken is beter met een mooie fles

Als je het jezelf wat makkelijker wilt maken, neem je gewoon een waterfles van goede kwaliteit mee als je de deur uitgaat. Zo kun je de fles vullen wanneer je maar wilt en heb je altijd een verfrissend drankje bij de hand. Het maakt niet uit of je met de auto reist, intensief sport of een korte wandeling maakt. Met een waterfles met naam van MyMepal maakt het in principe niet uit wanneer je dorst krijgt, want je hebt altijd de mogelijkheid om te drinken.

Koop een herbruikbare waterfles

Als je ook vindt dat een mooi vormgegeven waterfles je helpt om meer te drinken, dan ben je bij MyMepal aan het juiste adres. Er is voor elk wat wils in het uitgebreide assortiment. Bovendien kun je de waterflessen gemakkelijk laten personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Je kunt de fles ook personaliseren met je eigen naam of er zelfs je favoriete foto op laten drukken. Misschien is dit voor jou de stap in de goede richting om vanaf nu meer te drinken en een gezondere levensstijl na te streven.