Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Oplossingen voor extra opslagruimte

Niet ieder huis heeft een garage, schuur of zolder om spullen op te slaan die je niet elke dag nodig hebt. Denk hierbij aan feestdag versieringen, foto’s van vroeger, kampeer spullen etc. Toch zijn dit spullen die je wel graag wilt bewaren omdat het altijd nog van pas kan komen of leuk is om naar te kijken. Een opslagruimte huren is duur en je moet er heen rijden om er iets op te slaan of om het juist op te halen. Gelukkig zijn er ook andere manieren om extra opslagruimte te creëren.

 

Tuin

Als je een ruime tuin hebt met nog genoeg plek is het een logische plaats om iets neer te zetten wat je kan gebruiken als opslagruimte. Je kan kiezen om er een schuur te laten bouwen of om er een te plaatsen.Gelukkig zijn er ook makkelijkere manieren. Zo kan je namelijk ook tuinkasten bestellen online. Ze zijn er in verschillende soorten maten en materialen en makkelijk in elkaar te zetten. Hetzelfde geld voor een blokhut. Een blokhut is ook heel leuk om te gebruiken als recreatie. Zo kan je ook in de tuin zitten als het wat minder goed weer is.

 

Kasten

Als je niet genoeg ruimte hebt in je tuin maar ook eigenlijk niet in je huis, dan wordt het wat lastiger. Het beste wat je dan kan doen is de ruimte die je hebt goed te benutten. Denk hierbij aan kasten op maat laten maken. Zo kan je een kast hebben die van de vloer tot aan het plafond door gaat. Als je een zolder hebt met een vlizotrap kan je gemakkelijk daar kasten op maat laten maken. Zo heb je niet alleen maar extra opslagruimte maar maak je ook nog eens gebruik van een plaats die anders veel minder in gebruik zal zijn.